Produkter for fransk crepes (11)

Bakeri Crepe Papir

Bakeri Crepe Papir

brukes til å absorbere matolje fra dype stekte bakverk eller som underlag
Croissantvariasjon - Uten Fyll Croissanter

Croissantvariasjon - Uten Fyll Croissanter

Delikat bladvariasjon med en subtil smørsmak
tom vegansk croissant

tom vegansk croissant

vegan tom croissant Cod:CCA012
Croissantmel

Croissantmel

W: 320 - 330. Patentmel oppnådd fra utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske hvete. Egnet for å produsere deiger som krever å bli laminert, brettet og rullet. Ideell for å oppnå lagdelte, flakete og voluminøse produkter. Anbefalt for brioche og croissanter.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Tortillas 13cm

Tortillas 13cm

Tortillas 13cm
Sitronpai

Sitronpai

Sitronsmakende tartletter
Løkfritters

Løkfritters

Ferdigbakte fryseprodukter, 82g Ingredienser: Hvete mel, vegetabilske fett og oljer uherdet (palmefett (bærekraftig), rapsolje), vann, egg, løk USA 8%, stivelse, skummet melkepulver, ost, soyamel, smakforsterker (E621), bordsalt, bindemiddel (E466), sukker, gjær, krydder. Chüechli legges direkte fra fryseren på platen. Settes inn i kald ovn. Steking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya.
Orangettes

Orangettes

Mørk sjokoladebelagt Mørk 308 Mørk pose 100g 308 S1 CC
Orangettes

Orangettes

Kandiserte appelsinskall dekket med 70% mørk sjokolade. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 100
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039